Introduktion til strategieksekvering

Kort introduktion til begrebet strategieksekvering. Hvorfor er strategieksekvering på mange toplederes agenda. Hvad er de vigtigste succeskriterier for en resultatskabende strategieksekvering.

Se videoen

Operationalisering af strategien

Mange strategier er for generelle og upræcise og skal gøres mere operationelle for at kunne eksekveres succesfuldt. Hvis ikke organisationen ved hvad de skal, sker det nok ikke!

Se videoen


Involvering af organisationen

Kantinemøder, slogans og intern markedsføring gør det ikke alene. Eksekvering er jo grundlæggende et personligt anliggende, så den rette involvering vil sikre motivation, ejerskab og ansvar for handling.

Se videoen

Ledelse af eksekveringen

Opfølgning og tavlemøder dræner energi og udvikler "forklaringskultur". En veltilrettelagt proces med frekvent og hyppigt coaching på fremdrift og justering af aktiviteter, og som passer ind i dagligdagen, understøtter eksekveringen.

Se videoen


Udbytte af systematisk strategieksekvering

Erfaringer og cases viser at i særdeleshed distribuerede organisationer f.eks. globale og videns intensive virksomheder opnår markant bedre resultater, hvis man implementerer en systematisk metode til strategieksekvering - en egentlig eksekveringskultur.

Se videoen