Bliv en del af teamet - Bliv en RESULTPARTNER

Vi arbejder med strategieksekvering hos nationale og internationale kunder og har flere cases med bemærkelsesværdige resultater med os. Vore kunder er tilfredse og tilskriver os stor indflydelse på de resultater, som vi sammen har skabt. Vores strategieksekveringsproces har vist sin styrke i forskellige typer virksomheder i ind- og udland og har hjulpet flere af vore kunder til markant bedre resultater.

I RESULTPARTNER arbejder vi konsulenter tæt sammen hos vores kunder og for at videreudvikle vores kompetence samt for at se og forfølge nye muligheder i markedet. Vi vil sammen udvikle vores kultur, som bygger på at skabe værdifulde resultater sammen med vores kunder.

Hvis du er en erfaren konsulent, selvstændig konsulent eller leder med ansvar for forretningsudvikling, som ser en fremtid som konsulent og partner med fokus på at hjælpe vores kunder til at gennemføre deres planer og nå deres strategiske mål, sammen med et stærkt team, hører vi gerne fra dig. Send dit CV indeholdende resultater som konsulent eller erfaren leder og din motivation for et samarbejde til mail@resultpartner.com eller kontakt Lars Møller på 70 22 96 21 for at høre nærmere.