Lars Møller

Lars er stifter af RESULTPARTNER og har mere end 20 års erfaring som virksomhedskonsulent indenfor strategieksekvering, forandringsprocesser, procesoptimering, salg- og omsætningsudvikling.

Lars er pionér indenfor emnet Strategieksekvering og Eksekvering generelt og har ud over bogen: Strategieksekvering - Opsigtvækkende erfaringer og resultater skabt under svære organisatoriske, kulturelle og markedsmæssige vilkår været forfatter på en række artikler om emnet.

Lars har fokus på at få organisationer og individer til at eksekvere på et markant højere niveau og fungere som Trusted Advisor omkring emnet Eksekvering og Strategieksekvering for flere danske og udenlandske virksomheder. 

På sin kundeliste er virksomheder som Novozymes, Carlsberg, Otis, Nykredit, Alm. Brand, ConvaTec, BASF, SAS Cargo, ICM, DANA, Tytex, LEO Pharma & Danske Bank.

Lars har stor international erfaring med gennemførelse af komplekse strategieksekveringsopgaver og forandringsprocesser i mere end 20 forskellige lande med markante resultaterforbedringer til følge.

lm@resultpartner.com eller mobil: +45 21 16 96 21 - for et uforpligtende møde.