Markant løft i omsætningen og en ny stærk salgskultur med RACE

CEO, Lars Olsgaard: “Hos nemco havde vi i årene op igennem ‘nullerne’ og frem et positivt marked, men evnen til at omsætte salgsindsats til ordre, og den nødvendige fokus haltede. Især at gøre indsatsen og gøre resultatet hos den enkelte sælger synlig var ikke til stede. Efter års fejlslagen investering i CRM, skulle der udstikkes en ny retning.”

“Vi mødte Resultpartner og Lars Møller helt tilbage i 2015, og startede et samarbejde i 2016. Efter første år med delvis succes, og hvor vi skulle lære at samarbejde, kom der et stærkt gennembrud.”

“Resultpartners Strategieksekveringskoncept, RACE, gik lige på omsætningen de kommende år – og dermed på bundlinjen.”

“Nemco fik rettet fokus ind på dét som gav værdi. Det var ikke en revolution, men et stille stilskifte. Sælgerne blev meget klar over vejen til egen og andres succes, og vi fik og har den dag i dag en fællesnævner for, hvad der skal til for at lykkes.”

“Det lyder enkelt – og vi kan konkluderer, at det er enkelt og vores læring er”:

  • Hold fast , dette kommer ikke fra den ene dag til den anden
  • Tilretningen i den enkelte organisation kræver en meget engageret ledelse
  • Organisationen skal etablere frekvent coaching rettet mod: bedre resultater – mere indsats = bedre salg. Dette er det hårde arbejde, og det er totalt ukompliceret.

“Vejen til vores salgssucces findes i RACE, og det skal forankres i ledelsen. Og som med alt andet skal der ledelsesmæssigt gås foran. Bed ikke andre om noget, du ikke kan gøre selv!”

“Hos nemco har vi skabt en stærk salgskultur med RACE.”

Lars Olsgaard
ejer og CEO